Mannskoret Gaasehud 

    Forsiden

    Om koret

    Hva gjør vi ?
   
med bilder

    Fotogalleri

    Arkivet

    Lydklipp

    Gjestebok

    Medlemsinfo


Boklansering på Kristiansand folkebibliotek 
Vi sang med da korbroder André Vaaler lanserte boka "Direkte rødt" på Kristiansand folkebibliotek. (Alle bilder: Helge Dyrholm)

Randi Berge Wandrup spør André ut om boka "Direkte rødt", om Jimmy Parkas, fotball og det viktigste i livet..

André Vaaler leser fra boka si..... "Direkte rødt"
Gaasehud sang Grøndalssangen

med tonefølge av Oscar Jansen og Tore Bråthen.


Fra bibliotektes egen facebook-side hitsettes:

"Stor jubel og fotballstemning på biblioteket mandag kveld. André Vaaler lanserte sin nye bok «Direkte rødt», om den talentfulle guttespilleren Jimmy Parkas som etter en takling på banen må gå rett i garderoben.

I samtale med Randi Berge Wandrup fortalte Vaaler at boken handler om mye mer, blant annet om Jimmys bestefar som bodde i Ungarn da landet ble invadert av russiske tanks. På samme tid var den ungarske spilleren Puskas verdens mest omtalte spiss.

Flere fotballag kom direkte fra kamp for å få med seg lanseringen, som ble full av fart, driv, rytmer, musikk og filmopptak fra kampen i 1953 der Ungarn slo England 6-3, også kalt århundrets match.

Mannskoret Gaasehud sang Grønndal-sangen, hentet fra boka og komponert av Oscar Jansen. Sammen med Tore Bråthen på trompet ga han arrangementet et flott tonefølge.

Vi fikk demonstrert den elegante finten Daniel Aase er blitt kjent for av Petter Vaaler. Den ble til og med vist som jazzdans. Et gnistrende arrangement, på tampen av en heftig sesong på biblioteket."


Kontakt oss: formann@gaasehud.no, dirigent@gaasehud.no, alle@gaasehud.no,webmaster@gaasehud.no

 
Org. nr. 987 515 716