Mannskoret Gaasehud

    Forsiden

    Om koret

    Hva gjør vi?
   
med bilder

    Fotogalleri

    Arkivet

    Lydklipp

    Gjestebok

    Medlemsinfo


drupal analytics
Stats fra 10.10.10

"World of music"

Mannskoret Gaasehud var med da Hanne Krogh med venner gjestet Kilden

Gaasehud sin første konsert i 2016 var med Hanne Krogh, Helene Bøksle, Marianne Antonsen, Thomas Ruud, Kristian Krokslett og "World of Music" For de som ikke fikk oppleve nok fullsatt konsertsal i Kilden så synes det å ha vært en fin opplevelse. Mange uttrykte sin begeistring og unge Syvertsen med dem . Fornøyd var han etter skriften å dømme, noe som ikke skjer for ofte.

"Smekkfullt hus i Kildens store konsertsal var det torsdag kveld, med en forbausende tilårskommen forsamling. Men det forhindret ikke at kontakten mellom scene og sal var av beste sort.

Artistene, fem fremragende sangere, et dyktig og rutinert band, en flott danserinne og mannskoret Gaasehud, de gav alt i mer enn to timer og ble behørig bejublet da siste tone svant hen."
Fra fvn.no

Foto: Sondre Sten Holvik

 

Fra PR-melding:

HANNE KROGH
Hanne har hatt en eventyrlig karriere som artist, skuespiller og formidler, og er arkitekten bak både egne oppsetninger og gruppene Bobbysocks, Just4Fun og Hanne & Tre Tenorer.

HELENE BØKSLE
Helenes unike og praktfulle stemme kan både smelte is og trollbinde et publikum. Hun er blant landets store sangstjerner innen moderne, tradisjonell musikk. I vinter arbeider hun med verdenslanseringen av filmmusikken til den norske sorsatsingen “Birkebeineren”.

MARIANNE ANTONSEN
Marianne besitter en av landets dypeste kvinnestemmer og er en soul-dronning av internasjonalt format. Hun har spilt inn musikk over hele verden og sunget hovedrollen i mange musikaler.

THOMAS RUUD
Thomas ble i ungdommen headhuntet som solist til Staatsoper Stuttgart og har i dag base i Berlin. Mange regner ham som tidenes beste norske tenor innenfor den italienske helte-kategorien og svenskene kaller ham den nye Jussi Bjørling.

KRISTIAN KROKSLETT
Kristian Krokslett fra Salten utenfor Bodø kalles ”Tenorlendingen”. Størrelsen og volumet beskrives godt som 0,1 tonn tenor, skjønt han med bakgrunn i musikalenes verden også behersker de myke og følsomme stemninger på ypperste nivå.

MANNSKORET GAASEHUD
er seg selv


Kapellmester: Stein Austrud
Fiolin, perkusjon: Tarjei Nysted
Gitarer: Bernt Rune Stray
Slagverk: Kristian Tybakken
 


 


Kontakt oss: formann@gaasehud.no, dirigent@gaasehud.no, alle@gaasehud.no,webmaster@gaasehud.no

 
Org. nr. 987 515 716